sleva na kalendář
Originální dárek na Vánoce? Zkuste kalendář 2013
Náš další projekt Vlastní kalendář, kde si můžete snadno a rychle z vlastních fotek vytvořit foto kalendář. Kalendář si pak můžete ojednat tisk a vazbu v profesionální tiskárně.
www.vlastni-kalendar.cz
předchozí
Sdílet tento recept na Facebook.com Sdílet tento recept na Twitter.com
další

Losos v šampaňském těstíčku

Nadpis kroku

300 gfiletu z lososa
1,5 dlšampaňské nebo sekt
80 gjemně nastrouhaný parmazán
70 ghladká mouka
1 ksžloutek
2 lžícejemně nasekané bylinky (petrželka, kopr, bazalka)
1 lžičkanastrouhaná limetková kůra
špetkamletý pepř
špetkasůl
na smaženíolej

V misce prošleháme žloutek, hladkou mouku, šmapaňské, nasekané bylinky, limetkovou kůru, sůl a pepř a těstíčko necháme 30 minut odležet.

Lososa omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky. Osolíme je, obalíme v nastrouhaném parmazánu, každou namočíme do připraveného těstíčka a usmažíme v dostatečném množství rozehřátého oeleje dozlatova.

Usmažené kostičky necháme odkapat na papírové utěrce, abychom z nich odsáli přebytečný tuk, a podáváme je ještě horké, doplněné salátem a citronem či limetkou nap okapání.

4 porce | 20 min | předkrm | česká kuchyně
Losos v sampanskem testicku_1295511356.j