sleva na kalendář
Originální dárek na Vánoce? Zkuste kalendář 2013
Náš další projekt Vlastní kalendář, kde si můžete snadno a rychle z vlastních fotek vytvořit foto kalendář. Kalendář si pak můžete ojednat tisk a vazbu v profesionální tiskárně.
www.vlastni-kalendar.cz
předchozí
Sdílet tento recept na Facebook.com Sdílet tento recept na Twitter.com
další

Pangas na zelenině

Rybka

2ksMořský sumec Pangas
zelený pepř
bylinkové koření

Filety opláchneme, nasolíme, opepříme a přidáme libovolné bylinky. Necháme chvíli uležet, mezi tím si připravíme dušenou zeleninu.

Rybu opečeme z obou stran na pánvy a přidržíme, aby se nám nekrabatěla.

Dušená zelenia

1mražený zleninový mix
20gmásla
1kscibule

Najemno nakrájenou cibulku dozlatova osmahneme na másle, přidáme zeleninu, osolíme opepříme a podlijeme vodou (cca 2dcl). Necháme krátce dusit, zelenina by měla být měkká ale křupavá.

Pečené brambory

0.5kgbrambor
1lžíce oleje

Oloupané brambory nakrájíme na kolečka (dolárky) a rozprostřemena plech s pečícím papírem. Osolíme a omastíme olejem, brambory promýcháme a pečeme v troubě dozlatova cca 15 minut.

Na talří nejprve dáme zeleninu a na ní aranžujeme rybu, nakonec přidáme několik dozlatova opečených brambůrek.

2 porce | 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
IMG_0046_1274122314.JPG
IMG_0047_1274122391.JPG